Jdi na obsah Jdi na menu
 


Admin vysvětluje! Ale kdo mazal příspěvky?

18. 6. 2008
Nový majitel projektu se konečně ozval! Zjistilo se, že kontroly nad stránkami dosáhl až v době, kdy už se žádné příspěvky nemazaly, tudíž vina rozhodně není na jeho straně. Jeho omluva byla všemi radostně přijata.

Otázkou ale zůstává, kdo příspěvky mazal? Je zde možnost, že došlo k nějaké chybě, ale ta není příliš pravděpodobná. I když zatím se jiné vysvětlení nenachází. Je zde ještě možnost, že se o to postaral starý administrátor, ale tuto možnost by zavrhli zcela všichni autoři, se starým administrátorem se někteří znali a byli by i ochotni se za něj zaručit, takže tuto možnost můžeme vyloučit.

Nikdo zatím neví, kdo nebo co, za touto bezdůvodnou operací stojí, ale pátrat je pravděpodobně zbytečné, takže pokud nepomůže náhoda, je možné, že se to nikdy nedozvíme.

Nicméně nyní máme jasno, že vzkvétající a perspektivní projekt se znovu rozjede a bude sloužit účelům, kterým sloužil doposud a mladí autoři na něm budou moci projevit svůj talent!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Domysleme si nadpis

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 19. 6. 2008 11:00)

Já jsem Fonaela neznala, ale přikláním se k tvojí teorii, když se to nakonec vezme kolem a kolem, kdo by to mohl udělat jiný, že?
Vulgarismy ty příspěvky rozhodně neobsahovaly, zkrátka nebyl nejmenší důvod je mazat, nechápu to...
Já jsem pro tvůj návrat, bez tebe by PP stejně nebylo ono! Doufám, že ta vlna odcházení pomine a PP se zase stane takovým, jaké bývávalo dřív. Opravdu moc v to doufám!

Mno...

(Mixie, 18. 6. 2008 21:57)

Popravdě musím říct, že Fonael mi svým počínáním co se týče PP ležel v žaludku už déle. Spíš mi to připadalo, že si chtěl vyzkoušet něco nového, vzniklo PP, kam si posléze dal reklamu na své jiné projekty a na PP začal pomalu, ale jistě kašlat... Samozřejmě to ale jsou jen mé dohady a domněnky... Jenže pokud Fonael tvrdí, že vymazané příspěvky obsahovaly vulgarismy, prachsprostě lže a vyhýbá se zodpovědnosti! Novému majiteli a zároveň adminovi věřím, ale tohle mě prostě vytáčí. Teď jen přemýšlím nad tím, zda nemám zvážit svůj návrat... Ale po takovém dramatickém odchodu... Na druhou stranu jsem odešla nejen kvůli klesající kvalitě PP, ale také kvůli tomu, že když už jsem vložila nějaké nové dílo, jeden komentář se pro mě stal pomalu zázrakem (tobě ale nezazlívám, ty mi to vynahrazuješ na blogu, což já bohužel prostě nestíhám...:( )
Mno nic malinko jsem se rozepsala jak je u mě zvykem, ale tahle kauza je dlouhá, únavná, a už mě to opravdu štve!