Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hvězdy se zase zbláznily!

16. 8. 2008

 Bože! Ne! Zase se s ním pohádám! Ten život, to je fakt pod psa! A v práci zase průšvih, abych snad dala výpověď! Předevčírem psali, že mě stihnou zdravotní problémy a já ani nesepsala závěť! To snad ne! A co teprve ty Vánoce, prý budou naprosto katastrofální…

 Dnes se mi vážně nebude dařit, hvězdy to říkají. Mars naklonil svou osu a já teď kvůli tomu musím jít pro děti do školky dřív! Ten osud… Jdu do práce a čekám neúspěch. Odpovídám všem na půl úst a čekám. Hvězdy nikdy nelžou! Čtu si pod stolem všechny horoskopy, na které narazím. Hledám svoje znamení, o překot luštím slabiky… a průšvih se dostavuje. Ach ne!

 Ano, tolikrát probrané téma – horoskopy. Naši milí páni astrologové z nich udělali náboženství, kterému se poddává spousta lidí. Koneckonců proč ne? Nese to peníze a je to lukrativní pro noviny i časopisy. Kdo by nechtěl vědět o ranách osudu, které ho čekají?

 Dnes se pohádáte s partnerem. Pokud žádného nemáte, nevadí! Pohádáte se s ním stejně.

Pro lidi, kteří nevěří bystrým jasnovidcům v redakcích, jsou horoskopy naprosto bezkonkurenčním zdrojem zábavy. Pokud se nad nimi zamyslíte, zjistíte, že je v nich řečeno naprosté nic! A když tam něco je, tak si dva horoskopy pro jeden den a stejné znamení vždycky alespoň z části odporují. Myslíte si, že jsou rozporuplné hvězdy, Venuše se vychýlila a pak zase narovnala, nebo že je to kravina?

 Rozhodnutí je na vás. Já teď ale rychle musím jít od počítače a stáhnout z něho všechny data. Víte proč? Na Plutu nastalo globální oteplování, takže hrozí autodestrukce disku!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Popáté! Kam až to povede?

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 20. 8. 2008 17:27)

Ani už nevím, jak mě to napadlo, ale chtěla jsem vymyslet nějakou hodně velkou absurditu, tak vidím, že se to povedlo:-)
Jo, to je fakt, že ta stará znamení jsou trochu už ohraná a mohly by být trochu originálnější. Páni, ve znamení fénixe bych se chtěla narodit! Ale jsem se lvem spokojená:-) Ani nemusím hádat, co bys byla nejraději ty, že?;-)

Horospkopy počtvrté x)

(Pal Dragonees, 20. 8. 2008 12:04)

To s tím Plutem mě taky pobavilo asi nejvíc =)
A s tím horoskopem... na strhu by se ujmul určitě. Já bych taky byla ráda, kdybych si mohla přečíst, že mé znamení není Vodnář, ale třeba drak, nebo Asijský lung =)
Anebo alespoň fantasy horoskop - třeba gryf, drak, fénix, jednorožec...

Horoskopy do třetice

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 19. 8. 2008 11:40)

Dračí horoskop by byl určitě zajímavý, můžete ho zkusit prokopat na trhu, myslím, že by se mohl ujmout:-)

Horoskopy

(Nymonyrya, 18. 8. 2008 22:05)

Ano, toto ma pobavilo :D, hlavne globalne oteplovanie na Plute. Na druhej strane, smutne je, ze podaktory ludia tym horoskopom skutocne tak veria ako si to popisala na zaciatku.
Draci alebo fantasy horoskop by bol nahodou dobry, tiez by znelo lepsie moct povedat, ze som v znameni draka alebo napriklad wyverny, nie raka :).

Horoskopy

(Pal Dragonees, 18. 8. 2008 21:22)

To ano, někteří se z horoskopů vždy zblázní.
Já si je ráda přečtu, ovšem moc na ně nevěřím. Možná, kdyby existoval nějaký Dračí horoskop, nebo alespoň Fantasy horosskop...
Ovšem pátek 13. je můj šťastný den =)

Taky;-)

(Proxim, 16. 8. 2008 20:48)

Víš, dneska se mi podělal znovu disk - počítač se nechce nastartovat. Už vím, na co to svést! :-D

Lol :-) Pobavilo

(Mixie, 16. 8. 2008 19:10)

Mno pokud jde o takový extrém, jaký na začátku popisuješ... :-) Já si horoskop přečtu skoro vždycky, když na nějaký narazil, ale jde to jedním okem tam a druhým okem pryč :-) Sranda že přítel je taky Vodnář jako já, takže zase někdy není na škodu vědět, že Pluto je v jedné rovině s Marsem a Venuší a Vodnáři proto budou dnes pocitovat vyšší sexuální apetit :-)))