Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milí a drazí kolegové a političtí stoupenci

31. 5. 2010

 Především Vám chci tímto dopisem co nejsrdečněji poděkovat za Vaše oddané hlasy při volbách. Má vděčnost nezná mezí. V tomto listě Vás chci informovat o několika důležitých povolebních bodech.

Ať už uděláte v příští vteřině cokoli, to je ostatně na vás, zcela svobodných lidech, rozhodně to nesmí mít co dělat s naší opoziční politickou stranou. Pakliže si chcete zachovat image slušných občanů, tak budete s námi a nikdy se ani slovem nepřiblížíte ideologii těch odnaproti.

 Přečtením tohoto pamfletu se zavazujete, že se nebudete nikdy ani koutkem mozku zaobírat tím, co dělá opoziční strana a že jejich programy budete kritizovat ze všech možných úhlů pohledu a rozdrtíte je na kousíčky. Závazně prohlašujete, že jedině smrt vás rozdělí s naší politickou stranou, která je ostatně nejlepší a jediná rozumná, a že budete rozhlašovat její slávu po všech koutech světa do posledního dechu. Jedině tato strana je životodárná a správná a jedině v jejích kruzích se přijímají a zejména dávají úplatky.

 Právě jste taktéž odsouhlasili, že vnitrostranická tajemství budete střežit do roztrhání těla a ani při lámání kolem je nevyzradíte. Zavazujete se k absolutní poslušnosti nadřízených a absolutní loajalitě až na smrtelné lože, na němž odkážete všechen majetek naší úchvatné straně. Jakožto zcela svobodní občané České republiky se nyní můžete svobodně rozejít a hlásat o našem politickém uskupení.

 

Váš milující a Vám oddaný

 

předseda strany

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak...

(Elfairy, 1. 6. 2010 19:09)

Zapomínají, tohle byl spíš vnitrostranický dopis drahým kolegům ze strany :-) Není nad dobrý kolektiv a přirozenou autoritu a charizma :-D A loajalita... asi takhle - dáš víc peněz? Jdu za tebou.

Nestraš

(Prox, 31. 5. 2010 21:31)

Spíš se mi zdá, že na své drahé voliče - pokud se zrovna neblíží volby, samozřejmě! - jaksi zapomínají, než aby po nich chtěli sebemenší loajalitu. Ještě to tu chybělo!