Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejoblíbenější politická destinace

9. 10. 2009

Jako zlatý hřeb programu pro vás máme vtipně naučný zájezd do malé země vprostřed Evropy – do České republiky!

Tento malý exotický stát vás potěší nejen krásnou přírodou, ale i vám vykouzlí úsměv na tváři. Přenosy z poslanecké sněmovny jsou přenášeny dvacet čtyři hodin denně, a tak se můžete bavit neustále! Chcete vidět, jak vypadá nefungující politika? Lidé, kteří si stěžují a nedělají nic? Národ, který je mistrem v kritizování a uprostřed předsednictví Evropské unie si svrhne vládu? Ano, to všechno můžete zažít na vlastní kůži!

Nyní exkluzivně – předvolební kampaň a tahanice okolo odložení voleb! Dvě strany, které se navzájem očerňují a čekají na jakékoli dvojsmyslné slovo od té druhé – tomu všemu se můžete stát svědky. Pro zájemce pořádáme jízdy po nejrušnějších dálnicích s prohlídkou billboardů s překladatelem. Po celou dobu zájezdu budete mít k dispozici průvodce, který vám zodpoví všechny vaše dotazy. Můžete se na jeho politologické, ale i ekologické, znalosti spolehnout. Je na tuto cestu plně připraven!

K účasti na zájezdu je nutné mít potvrzení od lékaře. Doporučujeme obnovit si všechna dostupná očkování a vybavit se síťkou proti komárům a práškem na bolení hlavy.

Přejeme Vám krásnou dovolenou!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář