Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedna, dvě, Honza jde...

10. 8. 2009
Titulek ani perex vám asi nic z toho, co bude v tomto článku, neřekl. Možná si to domyslíte díky datu. Možná taky ne. Nebudu vás napínat. Slavíme narozeniny!
Proč to množné číslo? Já i Fantasmagoria máme totiž výročí ve stejný den. Jen se trochu lišíme číslem. Narozdíl od mých sedmnácti, jsou mému webu pouze dva roky. Ovšem, není pouze jako pouze. Většina blogů nepřežije hranici jednoho roku, natož dvou. Všechno časem přestane bavit, mně ale psaní jen tak ne. Proto je Fantasmagoria stále živá, činná a se slušnou návštěvností, většinou lidí, kteří si něco přečtou a dokonce okomentují, i když těch je bohužel menšina. Najdou se však i konstruktivní kritiky, které jsou daleko užitečnější, než komentáře, které sice potěší, ale neposunou. Klasickým příkladem je například: Krásné, dokonalé, úžasné! Ale určitě díky i za to :-)
Já osobně přeju svému webu hodně rozkvětu a čtenářů, aby žil alespoň jako doteď, nebo dokonce ještě lépe (v tom případě mě ale odstraňte od školy alespoň na tisíc mil), no zkrátka jen to nejlepší!
Tak krásný narozeninový den!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 26. 8. 2009 10:33)

Děkuji za krásné přání a doufám, že se tak skutečně stane! Díky! :-)

Krásné, dokonalé, úžasné!

(Mixie, 25. 8. 2009 16:47)

:))) Blahopřeju tobě i tvému webu, ať to oboum šlape stejně dobře jako doteď :)

...

(Elfairy/Viki/no prostě autor, 23. 8. 2009 19:03)

Děkuji mnohokrát za krásná přání! Jsem ráda, že tě tady zase potkávám a že od tebe můžu číst komentáře, ty mě vždycky potěší :-) Taky k tobě určitě někdy zajdu!

...

(Bella, 21. 8. 2009 23:05)

Já přežila :) Každopádně přeji všechno nejlepší - hned dvakrát ;) A ještě hodně let s blogem, ale hlavně perem v ruce :)