Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teda lidi, to je ale fofr!

23. 4. 2008
  Tak jsem se tuhle šla podívat na svoje stránky, na Toplist a sem tam odpovědět na nějaký ten komentář. A co nevidím? Několik lidí online a přes 2200 návštěvnost celkem. To je prostě úžasné! A statistiky na estrankach mi říkají, že za posledního půlroku sem přišlo přes 3400 lidí!
  Vážně nevím, kolik lidí sem vlastně chodí, ale moji internetoví a blogoví přátele se rozrůstají tím, jak objevuji stále cenné blogy, jejichž autorů si vážím. Komentuji... a najednou koukám, že oni mi také komentují. Někteří si mě dokonce přidali do oblíbených stránek!
  Každopádně mě velice těší, že sem chodíte, čtete to tady a přidáváte komentáře. Vím, že je to ohraná písnička, na kterou narážíte všude a že to všichni myslí stokrát upřímně. Já jsem se ale probojovávala malou návštěvností již od srpna loňského roku, kdy o tomhle webu věděla jen moje nejlepší kámoška. A vidíte, co je z toho dnes!
   Přibývá sem spousta - prostě spousta, i když s pauzami - nových básniček, povídek, sem tam něco mimo a nějaká ta anketa nebo tak. Ano vím, že některé rubriky zanedbávám, ale nmám skoro čas psát o sobě dlouhé pasáže, které stejně nikoho nezajímají, nemám čas ani fantazii na další ankety nebo něco o Pod stříbrem měsíce, či snad děj nějaké té mojí knížky, o kterých bych se tady mohla rozepisovat donekonečna...
   Inspirace je spousta, ale jak na co. Povídek bych napsala deset za den, kdybych měla čas a počítač při ruce, protože když napíšu něco na papír, tak se nedokopu k tomu, abych to přepsala. Proto také v poslední době vzniká tolik básní. Jsou časově nenáročné, můžu si do nich psát, co chci, a vždcky mi zvednou náladu.
Taky mám poslední dobou pocit, že to tady docela zanedbávám, ale věřte, že píšu, jak můžu! Takže se budu snažit tvořit, tvořit a tvořit a publikovat, publikovat a publikovat.
   Ještě jednou tedy děkuji a budu se snažit vaši přízeň neztratit!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-D

(Viki, 23. 4. 2008 17:54)

Zas tak světoborný to tu neni;-) Ale tak návštěvnost vzrůstá, jak roste počet blogů, kam chodím a komentuju to tam. Ale je to dobrej pocit:-)

To víš

(Annie, 23. 4. 2008 17:28)

Přímá úměrnost - na dobré stránky hodně lidí!